STYLELIFE


A legjobb hidratáló italok – Mit igyunk a megfelelő folyadékbevitel érdekében?

  • 2025. március 17.

A megfelelő hidratáció nélkülözhetetlen az életerős test és a friss elme fenntartásához. A napi folyadékbevitel nem csupán az alapvető biológiai folyamatokat segíti, hanem jelentős szerepet játszik az energiaszint, a bőr állapota és az általános közérzet javításában is. De vajon mit érdemes inni a legjobb hidratálás érdekében? Lássuk a legjobb lehetőségeket!

olvass tovább

Trattoria Toscana Étterem – Az autentikus olasz élmény Budapest szívében

  • 2025. március 17.

Budapest belvárosában található egy hely, ahol az olasz gasztronómia szerelmesei úgy érezhetik magukat, mintha egy toszkán kisvárosban vacsoráznának. A Trattoria Toscana Étterem nem csupán egy olasz Trattoria hanem egy valódi kulináris utazás, ahol a tradíció, a prémium minőségű alapanyagok és az autentikus olasz ízek találkoznak. Ha egy hamisítatlan mediterrán gasztronómiai élményre vágysz, akkor itt a helyed!

olvass tovább

A fűszerek jótékony hatással bírnak - ezeket válaszd!

  • 2025. március 17.

Sokan nem is gondolnák, hogy a különböző fűszernövényeknek valóban jótékony hatása van a szervezetünkre. Nem csupán arra a célra szolgálnak, hogy ételeinket még finomabbá varázsolják. Ezeket az alapfűszereket szedtük most össze. Elengedhetetlen kellékei a konyhánknak.

olvass tovább

Emlékeztető azoknak, akik nárcisztikus szülők mellett nőttek fel

  • 2025. március 15.

Talán még mindig nem tudod, hogyan lehet felnőttként élni és működni anélkül, hogy mindig újra hallanád a szüleid degradáló mondatait. Hogy hogyan tudj anélkül egészséges felnőtt életet élni, hogy ne azt éreznéd, folyton bizonyítanod kell. Mert nem könnyű annak, aki nárcisztikus szülők között nevelkedett.

olvass tovább

10 kulcsszó, amit ismerned kell a japán konyhaművészetről

  • 2025. március 12.

A japán gasztronómia világszerte elismert precizitásáról, kifinomultságáról és az összetevők iránti mélységes tiszteletről. A hazánkban immár 15 éve jelenlévő NOBU-birodalom helyi képviselője, a NOBU Budapest most betekintést nyújt a japán konyhaművészet 10 legfontosabb fogalmába Schreiner Gábor, a NOBU executive chef-jének segítségével, amelyeknek köszönhetően jobban érthetjük és élvezhetjük ezt a fajta kulináris világot!

olvass tovább

Gin & Tonic: gyógyszerből ikonikus koktél

  • 2025. március 12.

A Gin & Tonic nem csupán egy frissítő ital, hanem egy igazi klasszikus, amely évtizedek óta hódít világszerte. Bár ma már elegáns bárokban és nyári estéken kortyolgatjuk, a története korántsem indult ilyen fényűzően. Eredetileg a brit katonák malária elleni védekezésének részeként született meg, és hosszú út vezetett addig, hogy egy egyszerű, kesernyés gyógyszerből az egyik legkedveltebb koktél váljon belőle.

olvass tovább

A rohanó világ: A gyorséttermi ételek káros hatásai

A modern világban mindenki siet, rohan, így sokszor nincs idő rendes, egészséges ennivalót fogyasztani. Ezért sokan választják a gyorséttermeket – köztük időnként én is. De ezek a percek alatt elkészült ételek bizony rengeteget ártanak a szervezetünknek. Hiszen gondoljunk csak bele – milyen lehet a minősége annak a tápláléknak, ami néhány perc alatt elkészül?

olvass tovább